ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βόλος: Βανδάλισαν με συνθήματα και μπογιές τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου (φώτο)

«Είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί…» τονίζει ο ιερέας Θοδωρής Μπαντάκας

Βόλος: Βανδάλισαν με συνθήματα και μπογιές τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου (φώτο)

Άγνωστοι βανδάλισαν με μπογιές και συνθήματα τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου.

«Οι ενέργειες αυτές, είναι αποτελέσματα των μεγάλων κενών που αφήσαμε εμείς οι γονείς και οι δάσκαλοι στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Ναι, είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί…» τονίζει ο ιερέας Θοδωρής Μπαντάκας επισημαίνοντας τον κόπο που απαιτείται για να καθαριστούν οι κίονες, τα μάρμαρα και η πέτρα του Ναού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος»:

«Δυστυχώς, παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδος, κάποιοι ανεγκέφαλοι και ασεβείς νεαροί έγραψαν διάφορα συνθήματα στους κίονες και στους τοίχους του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στους διακονούντες στο ιερό καθίδρυμα.

Αυτό το γκρίζο σκηνικό έχει επαναληφθεί πολλές φορές και προβληματίζει κάθε νοήμονα άνθρωπο. Όλοι αυτοί που προβαίνουν σ’ αυτές τις σκανδαλώδεις και ανίερες πράξεις είναι κάποια παιδιά μας που … “κτυπούν” τη νύκτα για να δώσουν (τάχα) μηνύματα στους υπευθύνους κάποιων τομέων της τραυματισμένης κοινωνίας μας.

Οι ενέργειες αυτές, είναι αποτελέσματα των μεγάλων κενών που αφήσαμε εμείς οι γονείς και οι δάσκαλοι στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Ναι, είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.