ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα που είχε απαχθεί στη Νίκαια

Τα ίχνη της 14χρονης είχαν χαθεί από τη Νίκαια στις 7 Οκτωβρίου

Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα που είχε απαχθεί στη Νίκαια

Αίσιο τέλος δόθηκε στο θρίλερ με την απαγωγή της 14χρονης κοπέλας από τη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την περασμένη Παρασκευή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι διέφυγε από εκεί όπου βρισκόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ανέφερε πως είναι στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο. «Ελάτε να με πάρετε» τους είπε. Οι γονείς έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν το παιδί τους.

Θυμίζουμε ότι η αρπαγή της 14χρονης σημειώθηκε μπροστά στην αδελφή της. Τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, όταν ένας άνδρας άρπαξε με βία την Μαρκέλλα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.Η αδελφή της, που ειδοποίησε τους γονείς τους, φέρεται να είπε ότι μαζί με τον άνδρα που άρπαξε την Μαρκέλλα βρίσκονταν ακόμη πέντε άτομα. Οι δράστες φέρεται να επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στα έντρομα κορίτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Νίκαιας και αμέσως σήμανε συναγερμός. Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 14χορνης προκειμένου να βρεθεί κάποιος ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη και ενεργοποιήθηκε Amber Alert.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.