ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά – Παράνομες υιοθεσίες: «Στόχος μου ήταν να βοηθήσω ανθρώπους να γίνουν γονείς»

«Πήραμε προθεσμία για την απολογία γιατί ο όγκος της δισκογραφίας είναι δυσθεώρητος»

Χανιά – Παράνομες υιοθεσίες: «Στόχος μου ήταν να βοηθήσω ανθρώπους να γίνουν γονείς»

Προθεσμία να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν οι εννέα συλληφθέντες που είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην κατ’ επάγγελμα εμπορία ανθρώπων μέσω της «βιομηχανοποίησης γεννήσεων».

Οι κατηγορούμενοι πέρασαν χθες το κατώφλι του εισαγγελέα λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα και μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που διήρκησε 7 ώρες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 73χρονου γιατρού -ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλωμάτος- μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Η υπόθεση είναι εξαιρετικά συνθέτη. Είναι πρωτόγνωρη και για τα δεδομένα της περιοχής, αλλά ενδεχομένως και για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει μια μακρά επεξεργασία από τις εισαγγελικές αρχές. Πήραμε προθεσμία για την απολογία γιατί ο όγκος της δισκογραφίας είναι δυσθεώρητος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο ο εντολέας του υποστηρίζει ότι «ο μοναδικός του στόχος ήταν να ενισχύσει ανθρώπους που είχαν στόχο να γίνουν γονείς και ότι με την επεξεργασία που θα γίνει, θα αναδειχθεί η πραγματική διάσταση και αυτή θα είναι διαφορετική από αυτή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στα μέσα ενημέρωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.