ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Χανιά: Τσάκωσε τους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του και τον «ψέκασαν» με δακρυγόνο σπρέι

Κατάφεραν να διαφύγουν με ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας σχεδόν 1.000 ευρώ

Χανιά: Τσάκωσε τους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του και τον «ψέκασαν» με δακρυγόνο σπρέι

Με το «στόμα ανοιχτό» έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή Περβόλια του Δήμου Χανίων, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής επιστρέφοντας σπίτι του βρέθηκε μπροστά σε δυο διαρρήκτες που παραβίασαν την είσοδο.

Εκείνοι, όμως, δεν τα έχασαν και τον ψέκασαν με δακρυγόνο σπρέι καταφέρνοντας να διαφύγουν με τις ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.070 ευρώ που είχαν κλέψει!

Η έρευνα της Ασφάλειας Χανίων αποκάλυψε άμεσα ότι δράστες της ληστείας ήταν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ο Έλληνας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το μεσημέρι του Σαββάτου σε άλλη περιοχή του Δήμου Χανίων, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι από την Δευτέρα ως την Παρασκευή είχαν ληστέψει μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της και είχαν διαρρήξει ένα σπίτι και ένα όχημα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων και είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 27.370 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για ληστεία και κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.