ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αντέγραψε δολοφονία από το βιβλίο της Α.Νικολούλη;

Η Αγγελική Νικολούλη διέκρινε μια λεπτομέρεια που προκαλεί ανατριχίλα

Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αντέγραψε δολοφονία από το βιβλίο της Α.Νικολούλη;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν φανατική θαυμάστρια της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα η δημοσιογράφος διέκρινε μια ανατριχιαστική ομοιότητα σε έναν φανταστικό φόνο που είχε γράψει σε ένα από τα βιβλία της με εκείνον της Τζωρτζίνας.

Σε ένα από τα αστυνομικά μυθιστορήματα της Αγγελικής Νικολούλη, με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», οι συμπτώσεις στο κεφάλαιο «Μαύρη χήρα», με κεντρικό πρόσωπο μια νοσοκόμο – δολοφόνο, προκαλούν ανατριχίλα καθώς μοιάζουν οι συνθήκες εν πολλοίς με εκείνες στο θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Στο δεύτερο βιβλίο Θάνατος με χείλη κόκκινα περιγράφουμε μία σατανική Μαύρη Χήρα. Υπάρχει ένα κεφάλαιο που αναφέρεται σε μία αποκλειστική νοσοκόμα που σαγηνεύει και δρα μέσα σε νοσοκομεία. Επιλέγει μοναχικούς, εύπορους ανθρώπους, τους παίρνει την περιουσία και έχει συνεργό και την αδερφή της», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

«Δεν υπονοώ κάτι… Απλά λέω υπάρχει ένα κεφάλαιο που μιλά για τη δράση μίας γυναίκας και πως κινείται, με ουσίες, όχι λεπτομέρειες πολλές, πως κινείται και χτυπά μέσα σε νοσοκομεία. Δεν ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο ή όχι. Θα το δουν αυτό οι ειδικοί που το μελετούν.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη, δρα με τρόπο αιφνιδιαστικό, χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω της και χωρίς οι θάνατοι των θυμάτων της να κινούν τις υποψίες των αρχών ή ακόμη και των γιατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.