ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ζάκυνθος: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα η μητέρα που κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της

Τα παιδιά πλέον βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Ζακύνθου, όπου παρακολουθούνται από τους γιατρούς

Ζάκυνθος: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα η μητέρα που κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου θα οδηγηθεί σήμερα η 49χρονη μητέρα, η οποία φέρεται να κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της, ηλικίας 12 και 9 ετών, επί τρία ολόκρηρα χρόνια.

Η ιστορία ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν μερικές ημέρες όταν ο 49χρονος σύζυγος της γυναίκας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Λίγες μέρες μετά τα δύο ανήλικα παιδιά, πήγαν στην γειτόνισσα τους, στο χωριό Άγιος Δημήτρης Ζακύνθου και της ζήτησαν να καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλουν την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας τους.

Τα παιδιά είχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης σε διάφορα σημεία του σώματός τους, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς που τα εξέτασαν. Πλέον βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Ζακύνθου, όπου παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθει ότι λίγο πριν την κηδεία του 49χρονου πατέρα, η μητέρα των παιδιών – που τα υιοθέτησε πριν από τρία χρόνια – έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο facebook ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να δώσουν χρήματα αντί στεφάνων. «Σας παρακαλώ όποιος θέλει αντί για στεφάνι να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου» ήταν αυτά που είχε αναρτήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.