ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζεφύρι: Φόβοι για αντίποινα στον καταυλισμό Ρομά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 8χρονου

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Ζεφύρι: Φόβοι για αντίποινα στον καταυλισμό Ρομά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 8χρονου

Ένταση επικρατεί στον καταυλισμό Ρομά, στο Ζεφύρι, λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε ένα 8χρονο αγόρι.

Η περιοχή γύρω από το σπίτι όπου έπεσε νεκρό το παιδί έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ οι οποίοι αναζητούν τους δύο άνδρες που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 8χρονο.

Παράλληλα, στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί των ΜΑΤ υπό το φόβο νέου γύρου επεισοδίων καθώς όλα ξεκίνησαν από μια βεντέτα ανάμεσα στην οικογένεια του θύματος και μια άλλη οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έχθρα ανάμεσα στις δύο φατρίες κρατά χρόνια και ήταν ο λόγος που η οικογένεια του 8χρονου είχε μετακομίσει σε άλλο καταυλισμό.

Πριν από περίπου ένα μήνα, μάλιστα, άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά σε ένα σπίτι που βρίσκεται δίπλα από αυτό του 8χρονου και μένουν συγγενείς του.

Στη γειτονιά, ωστόσο, όλοι κάνουν λόγο για εμπρησμό από «γνωστούς» δράστες που είναι μέλη της αντίπαλης οικογένειας. Τις τελευταίες ημέρες, ο 8χρονος και οι γονείς του επέστρεψαν στο Ζεφύρι και έγιναν αντιληπτοί από τα μέλη της άλλης πλευράς.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, δύο άτομα σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους μπροστά από το σπίτι του ανήλικου και άνοιξαν πυρ με μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα 9αρι πιστόλι.

Το παιδί δέχθηκε μια από τις σφαίρες ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτο στο έδαφος και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Εκεί, διαπιστώθηκε πως ο 8χρονος είχε τραυματιστεί θανάσιμα με τους γονείς του να ξεσπούν σε λυγμούς. Στην κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς τη Ασφάλειας η μητέρα του θύματος κατονόμασε τους δράστες οι οποίοι αναζητούνται από χθες το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς του ανήλικου θύματος δεν έχουν επιστρέψει στον καταυλισμό του Ζεφυρίου καθώς η κατάσταση είναι τεταμένη ενώ οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ περιφρουρούν την περιοχή υπό το φόβο αντεκδίκησης από την οικογένεια του 8χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.