Γερμανικά ΜΜΕ: «Επαναχάραξη συνόρων – Οι Έλληνες είναι μείγμα Τούρκων, Σλάβων & Αλβανών»

Γερμανικά ΜΜΕ: «Επαναχάραξη συνόρων – Οι Έλληνες είναι μείγμα Τούρκων, Σλάβων & Αλβανών»

Γερμανική εφημερίδα που πρόσκειται στο συντηρητικό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, η Die Welt, δημοσιεύει ένα κατάπτυστο άρθρο ώστε να υποστηρίξει την θέση περί επαναχάραξης συνόρων στην περιοχή. Αλβανικά ΜΜΕ αναδημοσιεύουν την ανθελληνική προπαγάνδα για να διεκδικήσουν εδάφη από την Ελλάδα.

Οι Γερμανοί επικαλούνται τον γνωστό ανθέλληνα ιστορικό Jakob Philipp Fallmerayer, και ισχυρίζεται ότι «οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους Αρχαίους ούτε τους Βυζαντινούς», αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα.

Είναι προφανές πως μετά τις “Πρέσπες” οι Γερμανοί έχουν επιδοθεί σε ένα ατέρμονο αγώνα να ξαναγράψουν την Ιστορία για να γίνει επαναχάραξη συνόρων στην περιοχή.

Γιατί άλλωστε οι Γερμανοί να γράφουν πως “είμαστε μείγμα Τούρκων, Αλβανών και Σλάβων”; Μήπως γιατί θέλουν ανεξάρτητη “Τσαμουριά”(σσ πρόσφατα εμφανίστηκαν κάτι…απίθανα διπλωματικά διαβατήρια) και “Δυτική Θράκη” μετά την “Μακεδονία του Αιγαίου”;

Σύμφωνα με το γερμανικό άρθρο, η σημερινή άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα δεν αφορά μόνο την οικονομική πολιτική, αλλά και την ιστορία.

Το άρθρο τονίζει ότι «οι Έλληνες έχουν καταστρέψει με την στάση τους και την ευρωπαϊκή οικονομία», υπογραμμίζοντας ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, αλλά ένα μείγμα από Σλάβους, Τούρκους και Αλβανούς” σύμφωνα με την θεωρία του Αυστριακού.

Παρατίθενται στο άρθρο αυτούσια αποσπάσματα από το βιβλίο ιστορικού Φαλμεράιερ με τίτλο «Geschichte der morea Halbinsel Während des Mittelalters», τα οποία επισημαίνουν ότι ο ελληνικός γηγενής πληθυσμός αντικαταστάθηκε ουσιαστικά με Σλάβους κατά τη διάρκεια των σλαβικών επιδρομών (350-800 μ.Χ.).

«Οι Έλληνες εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Ευρώπης. Η φυσική ομορφιά, η πνευματική ευφυΐα, η αρμονία και η απλότητα, η τέχνη και ο ανταγωνισμός εξαφανίστηκαν από την σημερινή περιοχή της Ελλάδος.

Δεν υπάρχει ελληνικό αίμα σήμερα στις φλέβες των Χριστιανών της σημερινής Ελλάδος», έγραφε ο Φαλμεράιερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Έλληνες σήμερα ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη, αλλά δεν είναι παρά ένα μείγμα από Τούρκους, Σλάβους και Αλβανούς», καταλήγει το γερμανικό άρθρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.