ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι Αλβανοί τρομοκρατούν την μειονότητα: Άρπαξαν με τη βία πανό από τους γονείς του Κ.Κατσίφα (βίντεο)

Οι Αλβανοί τρομοκρατούν την μειονότητα: Άρπαξαν με τη βία πανό από τους γονείς του Κ.Κατσίφα (βίντεο)

Η κακομεταχείριση της ελληνικής μειονότητας από το αλβανικό κράτος συνεχίζει να προκαλεί οργή.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της εισόδου της Αλβανίας στην ΕΕ και το ελληνικό ΥΠΕΞ παραμένει σιωπηλό έχοντας «αποκηρύξει» τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης που οργάνωσε η «Ομόνοια» στο νεκροταφείο των πεσόντων, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός σαν σήμερα το 2018, από πυρά Αλβανών αστυνομικών, προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό.

Οι Αλβανοί αστυνομικοί τους αντιλήφθηκαν και τους άρπαξαν το πανό από τα χέρια. Παρά τις φωνές και τις αντιδράσεις του πατέρα και της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι Αλβανοί αστυνομικοί το έβαλαν στο πορτ μπαγκαζ ενός αυτοκινήτου, το οποίο έφυγε αμέσως από την περιοχή.

Το πανό έγραφε την λέξη «Αθάνατος» και είχε την φωτογραφία του 35χρονου, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στους Βουλιαράτες, από τις σφαίρες στελεχών της αλβανικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες άγνωστοι κατέστρεψαν τα οικοδομικά υλικά με τα οποία θα χτιζόταν μία μικρή εκκλησία στην μνήμη του 35χρονου.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, όταν η αλβανική αστυνομία μετέβη στο σημείο όπου η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα χτίζει μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του. Η αστυνομία υποστηρίζοντας ότι η οικογένεια Κατσίφα δεν είχε αιτηθεί σχετικής άδειας από το δημαρχείο της Δρόπολης, σταμάτησε τις εργασίες που βρίσκονταν ακόμη σε αρχικό στάδιο. Η οικογένεια διέκοψε τις εργασίες και επισκέφθηκε το δημαρχείο και έκανε τα απαραίτητα έγγραφα για χορήγηση αδείας την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Την ίδια ημέρα, Παρασκευή (11/10), κατά την διάρκεια της νύχτας άγνωστοι έσπασαν όλα τα τούβλα και έσκισαν τα τσουβάλια με τσιμέντο που είχαν αγοραστεί για τις οικοδομικές εργασίες.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο (12/10), η αστυνομία απαγόρευσε την πρόσβαση στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνθρωποι που κατοικούν μόνιμα στην περιοχή, χαρακτήρισαν την κατάσταση ως «βουβή τρομοκρατία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.