ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έβρος: Εντοπίστηκε και… «διασώθηκε» ομάδα 145 παράνομων μεταναστών σε νησίδα επί ελληνικού εδάφους (upd)

Πέρασαν ανενόχλητοι από την Τουρκία

Έβρος: Εντοπίστηκε και… «διασώθηκε» ομάδα 145 παράνομων μεταναστών σε νησίδα επί ελληνικού εδάφους (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 09:21)

Εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου ομάδα 145 παράνομων μεταναστών σε νησίδα επί ελληνικού εδάφους στα Μαράσια στον Έβρο.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και παιδιά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Φυσικά, οι παράνομοι μετανάστες πέρασαν ανενόχλητοι στην ελληνική νησίδα από την Τουρκία.

Πραγματοποιήθηκε επιτυχημένη επιχείρηση «διάσωσής» τους από τις ελληνικές αρχές που σημαίνει πως θα μπουν κανονικά στην Ελλάδα.

Αυτή την εποχή η στάθμη των υδάτων του ποταμού Έβρου είναι χαμηλή και τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες «διελεύσεις».

Πριν μερικές ημέρες περίπου 200 παράνομοι μετανάστες που είχαν περάσει σε τουρκική νησίδα στον Έβρο, προσπαθώντας να περάσουν προς την ελληνική πλευρά των συνόρων, μπλοκαρίστηκαν από τις ελληνικές δυνάμεις και επιστράφησαν στην Τουρκία από τον τουρκικό Στρατό που προηγουμένως τους είχε αφήσει να περάσουν!

Από τις ελληνικές αρχές διαπιστώθηκε ότι μέλη των τουρκικών δυνάμεων σε βάρκες προσέγγισαν στο σημείο όπου βρίσκονται οι παράνομοι μετανάστες και με μεγάφωνα τους κάλεσαν να επιβιβαστούν σε αυτές.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής έχει δώσει σαφείς εντολές «πάση θυσία να μην επιτραπεί να περάσει στο ελληνικό έδαφος ούτε ένας από τους ευρισκόμενους στο τουρκικό έδαφος χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα».

Φαίνεται όμως πως οι Τούρκοι σχεδίασαν καλύτερα την «επιχείρηση» τους και αυτή τη φορά κατάφεραν να περάσουν παράνομους μετανάστες σε ελληνικό έδαφος και από τη στιγμή που θα «διασωθούν» θα μπουν κανονικά στην Ελλάδα.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.