Γ.Στόλτενμπεργκ: «Περνάμε σε μία ήσυχη φάση του πολέμου στην Ουκρανία – Θα συνεχίσουμε να στέλνουμε βοήθεια»

Οι πολίτες της Δύσης θα εξαθλιωθούν ακόμα περισσότερο

Γ.Στόλτενμπεργκ: «Περνάμε σε μία ήσυχη φάση του πολέμου στην Ουκρανία – Θα συνεχίσουμε να στέλνουμε βοήθεια»

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ θα πρέπει να συνεχίσουν να παρέχουν υποστήριξη στην Ουκρανία παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος μπαίνει σε μία «ήσυχη φάση».

«Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας», είπε χαρακτηριστικά ο Γενς Στόλτενμπεργκ, διαλύοντας κάθε σενάριο για διαπραγματεύσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ωστόσο δήλωσε πως ακόμα κι αν υπάρχει κάποιου είδους εκεχειρία (με τερματισμό των συγκρούσεων) στην Ουκρανία, αυτό δεν θα έχει άμεσες θετικές επιπτώσεις στις σχέσεις Δύσης-Ρωσίας:

«Το τέλος της σύγκρουσης στην Ουκρανία δεν θα εξομαλύνει αυτόματα τις σχέσεις με τη Μόσχα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενώ είναι πιθανό η σύγκρουση να εισέλθει σε μια πιο ήσυχη φάση τον χειμώνα, και οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να ανασυνταχθούν και να επανεξοπλίσουν τις δυνάμεις τους, και έτσι οι χώρες του ΝΑΤΟ θα πρέπει να συνεχίσουν να παρέχουν υποστήριξη στην Ουκρανία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.