ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε επιχειρησιακό άλμα από Chinook – Δείτε το βίντεο

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε επιχειρησιακό άλμα από Chinook – Δείτε το βίντεο

Μπορεί η εικόνα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ να πραγματοποιεί άλμα από ελικόπτερο να μοιάζει ασυνήθιστη τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα  πλην όμως  ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα από τη ΜΥΚ.

Έτσι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πραγματοποίησε ένα πλήρως επιχειρησιακό άλμα δείχνοντας πρακτικά το πώς ένας Αρχηγός θα πρέπει να παραμένει και να είναι επιχειρησιακός…

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη, στο πλαίσιο του προγράμματος εορταστικών επισκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του 2ου Συντάγματος Αεροπορίας Στρατού, στην Πάχη Μεγάρων, καθώς και με προσωπικό Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων στη Νέα Πέραμο.

Στη συνέχεια, λαμβάνοντας μέρος σε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση, συμμετείχε σε θαλάσσιο άλμα αλεξιπτωτιστού από Ε/Π Chinook CH-47D, μαζί με προσωπικό (επτά άτομα) της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Για ευνόητους λόγους ασφάλειας, τα χαρακτηριστικά των προσώπων των αλεξιπτωτιστών που έκαναν το άλμα μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, έχουν αλλοιωθεί.

Όσο για το άλμα αυτό καθαυτό, εντυπωσιάζει και κόβει την ανάσα ταυτόχρονα, καθώς η κάμερα ακολουθεί τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ από πολύ κοντινή απόσταση και τον καταγράφει να «βουτά» στο απόλυτο κενό και το… απέραντο γαλάζιο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.