ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Λιβύη: Συγκλονίζει ο πατέρας 27χρονου θύματος – «Γιατί έχασα το παιδί μου;»

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών, στον στρατό έχει 8 χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων

Λιβύη: Συγκλονίζει ο πατέρας 27χρονου θύματος – «Γιατί έχασα το παιδί μου;»

Συντετριμμένες είναι οι οικογένειες των πέντε μελών της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λιβύη που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο. 

Πρόκειται για τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έναν υπαξιωματικός κι δύο νοσοκόμες, μαζί με άλλα δύο αδέρφια που ήταν διερμηνείς.

Ο πατέρας του υπαξιωματικού μίλησε στο MEGA για τον γιο του που έχασε τόσο άδικα εν ώρα καθήκοντος.

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό έχει 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει αν ήταν η πρώτη φορά, αλλού πήγε. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία, πήγε σε πολλά κράτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χτες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα “μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία. 27 χρονών ήταν παντρεμένος. Τι άλλο να σας πω; Γιατί έχασα το παιδί μου; Δεν υπάρχει άλλο κάτι…», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.