ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Πολωνία ανακοινώνει δημιουργία αποστολής του ΝΑΤΟ για μαζική εκπαίδευση Ουκρανών

Με σκοπό την διαρκή στήριξη

Η Πολωνία ανακοινώνει δημιουργία αποστολής του ΝΑΤΟ για μαζική εκπαίδευση Ουκρανών

Αυτό δήλωσε ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Ράντοσλαβ Σικόρσκι, σύμφωνα με το Ria Novosti, ενώ η ομιλία του στις Βρυξέλλες μεταδόθηκε από την πολωνική τηλεόραση.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια αποστολή του ΝΑΤΟ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε σε πόλεμο, αλλά σημαίνει ότι τώρα θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες συντονισμού, εκπαίδευσης και σχεδιασμού του ΝΑΤΟ για να υποστηρίξουμε την Ουκρανία πιο συντονισμένο τρόπο», εξήγησε ο υπουργός

Συγκεκριμένα, τα ουκρανικά στρατεύματα θα εκπαιδεύονται πιο ενεργά στην Πολωνία, εξήγησε ο Sikorsky.

Βήμα-βήμα, η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο, σχολιάζουν αναλυτές τόσο στην Ρωσία, όσο και στην Δύση βλέποντας αυτές τις εξελίξεις!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήταν σημαντικό για τον Πούτιν να καταλάβει ότι είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε -αν χρειαστεί- για αρκετά χρόνια. Δεν μπορεί να το κερδίσει σε λίγους μήνες, ή ακόμα και σε ένα ή δύο χρόνια. Ως Βορειοατλαντική Συμμαχία, είμαστε 20 φορές πλουσιότεροι από αυτόν και αν χρειαστεί, μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά μια μακροπρόθεσμη σύγκρουση», τόνισε ο επικεφαλής της πολωνικής διπλωματίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.