ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιερόσυλοι διέρρηξαν τέσσερις ναούς στον Αλμυρό: Πήραν ακόμα και σταυρό από την Αγία Τράπεζα

Οι αρχές συλλέγουν αποτυπώματα

Ιερόσυλοι διέρρηξαν τέσσερις ναούς στον Αλμυρό: Πήραν ακόμα και σταυρό από την Αγία Τράπεζα

Τους ίδιους δράστες «βλέπουν» οι αστυνομικοί πίσω από το μπαράζ διαρρήξεων που έγιναν τις τελευταίες μέρες σε τέσσερις εκκλησίες στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας και συλλέγουν αποτυπώματα και άλλα στοιχεία για να εξιχνιάσουν τις κλοπές και να εντοπίσουν τους ιερόσυλους.

Το πρωί της Παρασκευής, ο εφημέριος της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Αλμυρού βρήκε παραβιασμένη την κεντρική είσοδο και το παγκάρι, από το οποίο είχαν κλαπεί τα χρήματα. Οι δράστες παραβίασαν και την είσοδο του διπλανού παρεκκλησίου του Αγίου Αποστόλου του Νέου, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν έκλεψαν κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχοι των ιερόσυλων έγιναν άλλες τρεις εκκλησίες, του Αγίου Χαράλαμπους στο Αϊδίνι απ’ όπου έκλεψαν έναν ασημένιο σταυρό από την Αγία Τράπεζα και χρήματα από το παγκάρι, του Αγίου Νικολάου στο Κρόκιο και ενός ναού στις Μικροθήβες, όπου έγιναν αντιληπτοί από έναν κάτοικο και τράπηκαν σε φυγή. Την προανάκριση για τις κλοπές διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλμυρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.