ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιερουσαλήμ: Άγριος ξυλοδαρμός Τούρκου φωτορεπόρτερ του Anadolu από Ισραηλινούς αστυνομικούς (βίντεο)

Το Ισραήλ δήλωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς

Ιερουσαλήμ: Άγριος ξυλοδαρμός Τούρκου φωτορεπόρτερ του Anadolu από Ισραηλινούς αστυνομικούς (βίντεο)

Βίντεο καταγράφει την επίθεση που δέχτηκε ένας φωτορεπόρτερ του τουρκικού πρακτορείου Anadolu από Ισραηλινούς αστυνομικούς την περασμένη Παρασκευή δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Anadolu, ο δημοσιογράφος Μουσταφά Αλκαρούφ κάλυπτε συγκέντρωση Παλαιστινίων σε γειτονιά της ανατολικής Ιερουσαλήμ, κοντά στο Τέμενος Αλ-Ακσά, εν μέσω των περιορισμών που έχει επιβάλει το Ισραήλ για τις προσευχές στο τζαμί και βρίσκονται σε ισχύ εδώ και 10 εβδομάδες.

Στελέχη της ισραηλινής αστυνομία που είχαν τοποθετήσει οδοφράγματα στην περιοχή αρχικά απείλησαν με όπλο τον Αλκαρούφ, και στη συνέχεια τον πέταξαν στο έδαφος χτυπώντας τον και κλωτσώντας τον με μανία.

Ο φωτορεπόρτερ, που τραυματίστηκε στο πρόσωπο και το σώμα από τα χτυπήματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μακάσεντ στην ανατολική Ιερουσαλήμ.

Επίθεση από τους Ισραηλινούς αστυνομικούς δέχτηκε και ο καμεραμάν που συνόδευε τον Αλκαρούφ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ισραηλινή Αστυνομία ανακοίνωσε στο X ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο και ότι ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να συνεχίσει να τηρεί τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.