ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Από την Ινγκουσετία οι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Μόσχα

Επρόκειτο για λευκούς και όχι για κάποιους Ασιάτες σημιτικής καταγωγής όπως θα ήταν οι Άραβες

Από την Ινγκουσετία οι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Μόσχα

Επιβεβαιώνεται το pronews.gr το οποίο από την αρχή είχε ενημερώσει πως οι δράστες του μακελειού στη Μόσχα και συγκεκριμένα στο συναυλιακό κέντρο Crocus City Hal, ήταν Καυκάσιοι, δηλαδή επρόκειτο για λευκούς και όχι για κάποιους Ασιάτες σημιτικής καταγωγής, όπως δηλαδή θα ήταν οι Άραβες του ISIS.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει συλληφθεί ένας ύποπτος ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τρία άτομα από την περιοχή της Ινγκουσετίας στη νότια Ρωσία, όπου πλειοψηφούν οι μουσουλμάνοι.

Σε ό,τι αφορά την Ινγκουσετία όμως, πρόκειται για μία περιοχή η οποία μαζί με το Νταγκεστάν το οποίο βρίσκεται στα ανατολικά προς την Κασπία θάλασσα, κατοικούνται από μουσουλμάνους αλλά λευκούς κατοίκους καθώς πρόκειται για περιφέρειες που απλώνονται στον Καύκασο.

Σε ό,τι αφορά το περιβόητο ΙSIS για μία οργάνωση η οποία έχει υποστεί τρομακτικά πλήγματα τα τελευταία χρόνια, εμφανίζεται να έχει ιδιαίτερα μεγάλη δραστηριότητα καθώς πριν κάποιους μήνες υποτίθεται ότι πραγματοποίησε ένα ακόμα μεγάλο μακελειό στο Ιράν.

Επίσης είναι ιδιαίτερα περίεργο για μία οργάνωση η οποία σύμφωνα με το μανιφέστο της έχει ως προτεραιότητα δυτικούς στόχους να πλήττει χώρες οι οποίες εμφανίζονται ως αντίπαλοι της Δύσης.

Θεωρητικά μπορεί να στρατολόγηση μουσουλμάνους από κάθε μέρος της γης κι από κάθε φυλή, το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί το αφήγημα αυτό να θεωρηθεί πιστευτό.

Ότι δηλαδή το ISIS αντί για δυτικούς στόχους επιλέγει να στοχοποιεί την Ρωσία, το Ιράν και αύριο ποιος ξέρει ποιον άλλον που είναι ενοχλητικός για την Δύση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.