ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόρινθος: Γυναίκα μαχαίρωσε με μανία την ερωμένη του συζύγου της

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κόρινθος: Γυναίκα μαχαίρωσε με μανία την ερωμένη του συζύγου της

Μια γυναίκα στην Κόρινθο, βγήκε εκτός εαυτού όταν εντόπισε τον σύζυγό της σε τρυφερές περιπτύξεις με την ερωμένη του, καθώς δεν δίστασε να της επιτεθεί και να αρχίσει να την μαχαιρώνει με μανία.

Η αιματηρή επίθεση εκδηλώθηκε γύρω στις 10 τη νύχτα της Παρασκευής, όταν η απατημένη σύζυγος παρακολούθησε τον… άπιστο και τον έπιασε στα πράσα μαζί με την ερωμένη του μέσα στο αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ του σταθμού του Προαστιακού στην Κόρινθο.

Αμέσως άνοιξε την πόρτα και άρχισε να χτυπά την αντίζηλό της με το μαχαίρι, τραυματίζοντάς την!

Οι κραυγές πόνου της γυναίκας κινητοποίησαν τους περαστικούς που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον χώρο του περιστατικού έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στη μαινόμενη δράστιδα και την προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.