
Οι Ρώσοι συνεχίζουν να «σφυροκοπούν» τους Ουκρανούς στην Σούντζα όπως και στο προγεφύρωμα που είχαν δημιουργήσει στο νότιο Κουρσκ από τον περασμένο Αύγουστο ανακτώντας 50 τ.χλμ. μέσα σε 24 ώρες!
Οι Ουκρανοί αποχωρούν όπως όπως αφήνοντας πίσω τους τον δυτικό εξοπλισμό τους.
Οι μάχες μέσα στην Σούντζα συνεχίζονται μετά την χθεσινή έφοδο στην πόλη και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εισέλθει στην πόλη 800 στελέχη των Spetsnaz τα οποία την εκκαθαρίζουν εκ των έσω ενώ ταυτόχρονα εισέρχονται ρωσικές δυνάμεις από τα περίχωρα.
#UkraineRussiaWar #Pokrovsk #Kupyansk #ChasovYar #Toretsk #Kurakhove #Kursk #Sudzha
The Ukrainian bridgehead on the Kursk front has shrunk by almost 50 km² in a day.
DeepState analysts acknowledge the loss of Malaya Loknya and Martynovka pic.twitter.com/Xnt719LwxR
— Koba (@Roberto05246129) March 10, 2025
⚡️More than 800 russian soldiers entered Sudzha, Kursk, and take the city through an empty gas pipeline, covering a distance of 12 km and reaching the surface in the area of the Sudzha industrial zone. They stayed on the pipelines for almost a week. pic.twitter.com/Swa7VHLvAc
— Abraracursix abdala (@Abraracurs64713) March 10, 2025
Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Spetznaz οι οποίοι χρησιμοποίησαν τον αγωγό του φυσικού αερίου για να μπουν απαρατήρητοι στην πόλη, παρέμειναν μέσα σε αυτόν επί επτά ημέρες!
The captured American M1A1SA UKR Abrams tank of the Ukrainian Armed Forces from the Kursk region will be sent to St. Petersburg , said Channel One military correspondent Dmitry Kulko . pic.twitter.com/JKq1f1CpLq
— — GEROMAN — time will tell – 👀 — (@GeromanAT) March 10, 2025
Αυτή την στιγμή απομένουν υπό ουκρανικό έλεγχο περίπου 200 τ.χλμ. αλλά οι Ουκρανοί ήδη έχουν ξεκινήσει να αποχωρούν αφήνοντας πίσω τους εντελώς άθικτα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams M1A1.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.