ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ληστεία σε δισκογραφική: Τρόμος για γνωστό μουσικοσυνθέτη – Οι δράστες τον απείλησαν με κατσαβίδι & τον έδεσαν

Οι ληστές φορούσαν χειρουργικές μάσκες & εισέβαλαν στο χώρο από ανασφάλιστο παράθυρο

Ληστεία σε δισκογραφική: Τρόμος για γνωστό μουσικοσυνθέτη – Οι δράστες τον απείλησαν με κατσαβίδι & τον έδεσαν

Τον τρόμο έζησε ένας 45χρονος συνθέτης τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν την ώρα που βρισκόταν στα γραφεία γνωστής δισκογραφικής εταιρίας στη Βούλα, εισέβαλαν ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τον ακινητοποίησαν με τη βία, τον απείλησαν με κατσαβίδι και τον έδεσαν σε καρέκλα.

Ο 45χρονος συνθέτης (εξωτερικός συνεργάτης της δισκογραφικής εταιρίας) βρισκόταν στο χώρο, διότι έγραφε μουσική.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι ληστές φορούσαν χειρουργικές μάσκες. Εισέβαλαν στο χώρο από ανασφάλιστο παράθυρο και στη συνέχεια ακινητοποίησαν με κατσαβίδι τον συνθέτη για να ψάξουν τους χώρους.

Συνολικά «άνοιξαν» τρία μικρά χρηματοκιβώτια και έψαξαν το εσωτερικό τους, ενώ φέρονται να πήραν μαζί τους ένα τέταρτο χρηματοκιβώτιο μεσαίου μεγέθους που βρισκόταν στον 2ο όροφο του κτιρίου.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «βλέπουν» πίσω από την επίθεση έμπειρους ληστές, οι οποίοι ήξεραν πώς να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη. Γνώριζαν ότι το κτήριο έχει σε πολλά σημεία κάμερες ασφαλείας και πήραν «μέτρα» για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Αυτό που εξετάζεται είναι εάν είχαν πληροφόρηση ή όχι για τους χώρους του κτηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, ενώ γίνεται προσπάθεια συλλογής υλικού από κάμερες ασφαλείας της Βουλιαγμένης για να χαρτογραφηθεί το δρομολόγιο των ληστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.