ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο αστυνομικός – Έχει περιοριστεί η αιμορραγία

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σε επεισόδια στον Ρέντη.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο αστυνομικός – Έχει περιοριστεί η αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για τρίτο 24ωρο ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (07/12) κατά τα επεισόδια που ξέσπασαν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στον Ρέντη, εν μέσω του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ειδικότερα, όπως μεταδόθηκε την Κυριακή (10/12) από την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» του MEGA, τα καλά νέα είναι ότι οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έχουν περιορίσει την αιμορραγία στον αστυνομικό και φυσικά περιποιούνται διαρκώς τον μηρό του, στον οποίο τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ανησυχία μην τυχόν ο 31χρονος κολλήσει κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο (09/12), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε το νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του τραυματία αστυνομικού. Ακόμα, μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των συναδέλφων του 31χρονου στο κάλεσμα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. για αιμοδοσία.

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε, το Σάββατο (09/12), για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στον μηρό από ναυτική φωτοβολίδα, το βράδυ της Πέμπτης (07/12), κατά τα επεισόδια στον Ρέντη εν μέσω του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, το νέο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού, που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.