ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μεντβέντεφ: «Η Ουκρανία ξεκίνησε την αντεπίθεσή της – Μόλις τους απωθήσουμε θα είναι η σειρά μας να επιτεθούμε»

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε τι θα ακολουθήσει μετά την ουκρανική αντεπίθεση αν αυτή αποτύχει

Ν.Μεντβέντεφ: «Η Ουκρανία ξεκίνησε την αντεπίθεσή της – Μόλις τους απωθήσουμε θα είναι η σειρά μας να επιτεθούμε»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, παραδέχτηκε ότι φαίνεται πως η Ουκρανία έχει εξαπολύσει την αντεπίθεσή της και τόνισε ότι η Μόσχα θα πρέπει να απαντήσει με τη δική της επίθεση μόλις απωθήσει τις δυνάμεις του Κιέβου.

«Ο εχθρός, η Ουκρανία έχει εδώ και καιρό υποσχεθεί μια μεγάλη αντεπίθεση. Και φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει κάτι», δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που τώρα είναι αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, σε ανακοίνωση στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Ο τέως πρόεδρος της Ρωσίας ξεκαθάρισε επίσης ότι η Μόσχα πρέπει να σταματήσει άμεσα την αντεπίθεση της Ουκρανίας και να εξαπολύσει την δική της ολομέτωπη επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να σταματήσουμε τον εχθρό και μετά θα εξαπολύσουμε επίθεση», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.