Μήνυμα από ΠΝ σε Τουρκία: Έδωσε αιφνιδιαστικά στη δημοσιότητα βίντεο με βολές από ασκήσεις!

Μήνυμα από ΠΝ σε Τουρκία: Έδωσε αιφνιδιαστικά  στη δημοσιότητα βίντεο με βολές από ασκήσεις!

Με μήνυμα προς την Τουρκία, απαντά το ΠΝ στο πολεμικό κλίμα που επικρατεί στον Έβρο και στο Αιγαίο εξαιτίας των συνεχών τουρκικών προκλήσεων.

Έτσι το ΓΕΝ αποφάσισε τη δημοσιοποίηση βίντεο για τα 3.500 χρόνια του Ελληνικού Ναυτικού, χωρίς την συγκεκριμένη περίοδο να τιμάται κάποια επέτειος.

Το βίντεο του ΠΝ που «βγήκε» στον αέρα εχθές, διάρκειας 12 λεπτών δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, εκτός από την ιστορία του, στην ισχύ πυρός του, αλλά και στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων στο Αιγαίο, απευθύνοντας αυστηρό μήνυμα σε περίπτωση που παραβιαστούν τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Βέβαια η δημοσιοποίησή του, δεν αφορά μόνο το θέμα της λαθραίας μετανάστευσης, αλλά και αυτό των τουρκικών σχεδίων για πραγματοποίηση ερευνών για κοιτάσματα νότια της Κρήτης.

Πολύ καλή η πρωτοβουλία του ΓΕΝ, αλλά είναι γνωστό ότι το ΠΝ χρειάζεται ενίσχυση και μάλιστα άμεση.

Πρέπει να επισπευτούν οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης για την αγορά των δύο φρεγατών FDI, πρέπει όμως την ίδια ώρα να το ΠΝ να προχωρήσει σε άμεσες λύσεις για την προμήθεια ενδιάμεσων σκαφών επιφανείας, καθώς ο χρόνος για την παραλαβή της πρώτης Belharra, χάνεται μετά 2024, όπου όμως μέχρι τότε θα έχουν κριθεί πολλά, αν όλα στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια αναμονής μέχρι τότε. Πρέπει να εξεταστούν όλες υπάρχουσες λύσεις που θα έδιναν στο ΠΝ άμεση ενίσχυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

%20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.