ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΧΑΟΣ: Η Ελλάδα αποτεφρώνεται και η κυβέρνηση στέλνει SMS – Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

ΧΑΟΣ: Η Ελλάδα αποτεφρώνεται και η κυβέρνηση στέλνει SMS – Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

Χάος επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, όπου η «πανέτοιμη» κυβέρνηση απλώς στέλνει αδιάκοπα μηνύματα στο 112 για να φεύγουν οι πολίτες «από χωρίου εις χωρίον»: Η βορειοανατολική Αττική καίγεται από την Βαρυμπόμπη (πάλι τους ζήτησαν εκκένωση) που ξεκίνησε πάλι φωτιά μέχρι την Σταμάτα και το Κρυονέρι.

Τώρα η φωτιά έφτασε σε Ροδόπολη, αφού έχει κατακάψει Αφίδνες, Ιπποκράτειο Πολιτεία. Επίσης το Πευκόφυτο, έχει εκκενωθεί, όπως και ο οικισμός Ποντίων Αγίου Στεφάνου.

Η πυρκαγιά μαίνεται στη λίμνη του Μαραθώνα, καίγοντας πεύκα, ενώ κατευθύνεται προς τα βόρεια. Ο δρόμος Μαραθώνα-Σταμάτας έχει παραδοθεί στις φλόγες καθιστώντας την διέλευση αυτοκινήτων αδύνατη.

Νωρίτερα δόθηκε εντολή εκκένωσης στο Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι, ενώ οι κάτοικοι στο Καλέντι και τη Λίμνη Μαραθώνα κλήθηκαν να φύγουν προς την περιοχή του Γραμματικού.

Παντού κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα και το… νερό: Διόνυσος, Κηφισιά, Μελίσσια, Πεντέλη, Ντράφι, Μαρούσι, Πεύκη, Βαρυμπόμπη, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πολυδένδρι και Αφίδνες, δεν έχουν νερό και ηλεκτρικό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βασικά καίγεται όλη η Ελλάδα: Η κυβέρνηση έχει σταματήσει τις προσπάθειες πυρόσβεσης και απλά στέλνει μηνύματα, αφού αυτό που άφησε να εξελιχθεί, πλέον δεν μαζεύεται! Από τον Έβρο μέχρι την Μάνη και από την Κόνιτσα μέχρι την Μεσσηνία, όλα καίγονται. Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.