ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαγαζί στον Βόλο έκανε… opening (φώτο)

Μαγαζί στον Βόλο έκανε… opening (φώτο)

Ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε σε opening μαγαζιού που φτιάχνει κοκτέιλ σε… take away στη συνοικία Παλαιών στο Βόλο, ανάγκασε την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στα στενά της συνοικίας των Παλαιών, στο opening του μαγαζιού, όπου εκατοντάδες Βολιώτες νεαρής κυρίως ηλικίας έφτασαν στο σημείο για να απολαύσουν τη βραδιά μαζί με την παρέα τους και το ποτό τους.

Μάλιστα, ο συνωστισμός προκάλεσε την παρέμβαση της Αστυνομίας, αφού περιπολικό έφτασε στο σημείο για συστάσεις στην τήρηση των αποστάσεων.

Εικόνες σαν και αυτές προκάλεσαν το τελεσίγραφο του υφυπουργού Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος σήμερα απήυθυνε αυστηρή προειδοποίηση ότι το take away δεν αφορά στα ποτά.

Ο κ. Χαρδαλιάς, εμφανώς ενοχλημένος από την χθεσινή εικόνα, δηλαδή εικόνα από καφέ μπαρ κυρίως της περιφέρειας «να παίζουν μουσική στη διαπασών» και «να σερβίρουν -με την επίφαση του take away ποτά, χωρίς αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης».

«Αν και σε μικρή κλίμακα», η εικόνα αυτή μας «προσβάλλει βάναυσα όλους μας, προσβάλλει όλους εκείνους που δίνουμε καθημερινά την μάχη στην πρώτη γραμμή, προσβάλλει την νοημοσύνη» και «παράλληλα προκαλεί την συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματικών εστίασης, που παρά την οικονομική τους επιβάρυνση αναμένουν στωικά την εκκίνηση των επιχειρήσεών τους, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», εξήγησε ο Υφυπουργός.

Στο πλαίσιο αυτό, «απευθύνω ισχυρή σύσταση σε όσους παίζουν με τη δημόσια υγεία. Το take away σε ποτά και καφέ μπαρ δεν επιτρέπεται». Τα άτυπα πάρτι και ο συγχρωτισμός έξω απλά απαγορεύονται ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, γνωστοποιώντας ότι «από σήμερα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους ενεργοποιούνται και για αυτήν την περίπτωση», καθώς πέρα από τα πρόστιμα, ακολουθούν σε περίπτωση παράβασης διοικητικές κυρώσεις, αλλά και ποινικές κυρώσεις για τους ιδιοκτήτες.

«Επιφυλασσόμαστε για περισσότερα μέτρα αν εξακολουθήσουν αντίστοιχα φαινόμενα» προειδοποίησε μάλιστα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, συμπληρώνοντας πως «η ελληνική πολιτεία, το κράτος θα πρέπει να πάρει μέτρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.