Η ανάρτηση του Ν.Χαρδαλιά με σκίτσο του Αρκά – «Δεν πρέπει να μας πείσουν – Ο ιός είναι εδώ» (φώτο)

Η ανάρτηση του Ν.Χαρδαλιά με σκίτσο του Αρκά – «Δεν πρέπει να μας πείσουν – Ο ιός είναι εδώ» (φώτο)

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, με μια ανάρτησή του σε δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, ζήτησε από όλους νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως ευθύνη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως πλαισίωσε την ανάρτησή του με ένα σκίτσο του Αρκά.

«Δεν πρέπει να μας πείσουν… Ο ιός είναι εδώ, σε ύφεση στην Πατρίδα μας, αλλά σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και αόρατος!» γράφει ο κ. Χαρδαλιάς, αναφέροντας απολογισμό νεκρών σε άλλες χώρες αλλά και παγκοσμίως.

«Παιδιά, αδέλφια, γονείς κλαίνε και προσεύχονται για τις ψυχές τους σε όλο τον κόσμο, και εμείς προσευχόμαστε για τους 195 συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα, εδώ στην Πατρίδα μας και τις οικογένειες τους. Δεν χρειάζεται πανικός αλλά και κανένας εφησυχασμός!» τονίζει.

«Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή, είναι νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως ευθύνη από όλους μας! Αυτή την μοναδική ευθύνη, ατομική και συλλογική, που όλος ο υπερήφανος Ελληνικός λαός επέδειξε με γενναιότητα και υπομονή, σε όλες τις φάσεις της αντιμετώπισης της πρωτοφανούς αυτής παγκόσμιας κρίσης και πανδημίας. Ας συνεχίσουμε έτσι…

Ας απομονώσουμε τους ελάχιστους λαϊκιστές, ανεκδιήγητους και επικίνδυνους συνωμοσιολόγους δήθεν αναλυτές, τους ευκαιριακούς και λάγνους της οποιασδήποτε ανεύθυνης 3λεπτης δημοσιότητας και των φημών των social media, και ας κοιτάξουμε επιτέλους τι γίνεται σε όλον τον κόσμο!

Ο ιός είναι εδώ, και η ζωή μας όμως είναι εδώ και βήμα βήμα, μέρα με την μέρα θα συνεχίσουμε να την παίρνουμε πίσω.

Ακολουθούμε τις οδηγίες, χρησιμοποιούμε τις μάσκες, όποτε το προβλέπει ο Νόμος, και ειδικά στους κλειστούς χώρους με κόσμο, κρατάμε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είναι στον άμεσο καθημερινό οικογενειακό και επαγγελματικό μας περίγυρο, αποφεύγουμε τις ανούσιες συναθροίσεις και χωρίς μέτρα συνωστισμούς, τις εν γένει ανεξέλεγκτες υγειονομικά καταστάσεις, και δεν ρισκάρουμε την υγεία τόσο τη δική μας , όσο και των οικείων μας και ειδικά όσων κινδυνεύουν!

Και σε αυτή την φάση της μάχης, παραμένουμε υπεύθυνοι και βγαίνουμε νικητές! Όλοι μαζί, συνεχίζουμε…» καταλήγει ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανάρτηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.