ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πύρινος εφιάλτης: Εκκενώνονται οι περιοχές Νέα Κάλυμνος, Εξοχή, Δίλοφο, Χέρωμα, Παιδικό Χωριό SOS & γηροκομείο «Άκτιος Οδηγός»

Πανόραμα Βούλας, τέλος! - Δεν σβήστηκε στους πρώτους θάμνους της Άνω Γλυφάδας και πλέον καίει τα πάντα

Πύρινος εφιάλτης: Εκκενώνονται οι περιοχές Νέα Κάλυμνος, Εξοχή, Δίλοφο, Χέρωμα, Παιδικό Χωριό SOS & γηροκομείο «Άκτιος Οδηγός»

Η πυρκαγιά σε μερικούς θάμνους της Άνω Γλυφάδας τελικά εξελίσσεται σε πύρινο Αρμαγεδδώνα για ολόκληρη την περιοχή Αιξωνής, αρχικά και τώρα Πανοράματος Βούλας και πλέον έχει ξεφύγει και πάει προς… Βάρη και Βάρκιζα!

Εκκενώνονται οι περιοχές Νέα Κάλυμνος, Εξοχή,  Δίλοφο, Χέρωμα ενώ εκκενώνεται και το Παιδικό Χωριό SOS και το γηροκομείο «Άκτιος Οδηγός» με 100 ηλικιωμένους!

«Η φωτιά είναι εκτός ελέγχου» υποστηρίζει ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γ.Κωνσταντέλλος. 

Σε μια αγωνιώδη δήλωσή του ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ζήτησε «Περισσότερα εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς».

Το αδιανόητο, γίνεται δυστυχώς γεγονός και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει η φωτιά σε μια περιοχή που έχει ελάχιστα δένδρα και μερικούς θάμνους.

Η φωτιά κατεβαίνει με ταχύτητα προς την περιοχή της Βάρης. Κάτι… αυστραλέζικα ελικόπτερα μιας μυστηριώδους εταιρείας UH-1 έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Αλλά για το θέμα των αυστραλέζικων «πυροσβεστικών» ελικοπτέρων θα επανέλθουμε.

Δείτε φωτό-σοκ επάνω από τα πρώτα σπίτια της Βάρης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.