ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Φονικό στα Τέμπη: Αυτή την ώρα η κηδεία της σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου (φωτο)

Η Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης βρισκόταν σε ένα από τα μπροστινά βαγόνια, μαζί με την γάτα της

Φονικό στα Τέμπη: Αυτή την ώρα η κηδεία της σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου (φωτο)

Στον Ιερό Ναό Σταυρού στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου είπαν το πρωί το τελευταίο αντίο στη 26χρονη σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη.

kideia_soprano__4_
kideia_soprano__5_
kideia_soprano__3_

Η Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης βρισκόταν σε ένα από τα μπροστινά βαγόνια, μαζί με την γάτα της.

Η 26χρονη είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, κάτι που έκανε κάθε εβδομάδα, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί της είχε την γάτα της, τη Νάμπια, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στη γατοφόρο, εκτός τρένου.

Στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα η κηδεία της 26χρόνης σοπράνο

kideia_soprano__1_
kideia_soprano__6_
kideia_soprano__7_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.