ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαγνησία: Πάνω από 2.500 κλήσεις μέσα σε μια εβδομάδα στην Πυροσβεστική

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 659 αντλήσεις υδάτων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 312 άτομα

Μαγνησία: Πάνω από 2.500 κλήσεις μέσα σε μια εβδομάδα στην Πυροσβεστική

Από το μεσημέρι Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου έως σήμερα στις 7:00 το πρωί, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, έχει λάβει συνολικά 2.518 κλήσεις.

Επιπλέον μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 659 αντλήσεις υδάτων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 312 άτομα.

Παράλληλα σε 10.639 έχουν ανέλθει οι κλήσεις που έλαβε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως σήμερα το πρωί, και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 3.933 αντλήσεις υδάτων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 3.579 άτομα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έχει λάβει 429 κλήσεις από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως σήμερα το πρωί, και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 315 αντλήσεις υδάτων και 36 κοπές δέντρων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 17 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.