ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ντράφι: Σοκάρει η εικόνα κολώνας της ΔΕΗ που κρέμεται μόνο από τα καλώδια – «Οι κρουνοί δεν έχουν νερό» (φώτο)

Κίνδυνος νέων ατυχημάτων

Ντράφι: Σοκάρει η εικόνα κολώνας της ΔΕΗ που κρέμεται μόνο από τα καλώδια – «Οι κρουνοί δεν έχουν νερό» (φώτο)

Σοκ προκαλεί η εικόνα ενός στύλου της ΔΕΗ, ο οποίος έχει καεί και ό,τι έχει μείνει κρέμεται από τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Συγκεκριμένα στην οδό Δωριέων στο Ντράφι, που πρόκειται για έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, μία κολώνα της ΔΕΗ έχει σπάσει από τον αέρα και την φωτιά και πλέον κρέμεται και ταλαντεύεται σαν εκκρεμές.

Οι ριπές των ανέμων είναι έντονες και σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, πρόκειται να ελέγξουν εάν έχουν ρεύμα τα καλώδια.

Από την πλευρά του ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι τα συνεργεία είναι ενημερωμένα για τις βλάβες στο δίκτυο.

Όπως τονίζουν, βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς δεν τους επιτρέπεται να πλησιάσουν από την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία.

«Οι κρουνοί δεν έχουν νερό»

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι καταγγελίες από τους κατοίκους για το γεγονός ότι οι κρουνοί της πυροσβεστικής δεν έχουν νερό.

«Οι κρουνοί δεν είχαν νερό και οι πυροσβέστες που έδωσαν το αίμα τους, μας παρακαλούσαν να πάρουμε την πυροσβεστική και να ενημερώσουμε ότι δεν έχουν νερό. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται», αναφέρει μία αγανακτισμένη κάτοικος στο Ντράφι.

Οι πληροφορίες και οι καταγγελίες των κατοίκων κάνουν λόγο για έλλειψη συντονισμού όσον αφορά στους πυροσβεστικούς κρουνούς. Συγκεκριμένα, ενώ η πυροσβεστική δύναμη ήταν πολύ ισχυρή, όπως και από την Περιφέρεια και τους Δήμους, δεν ήξεραν πού να πάνε να γεμίσουν νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έφτασαν σε σημείο να ζητούν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, για να πηγαίνουν στις υδροφόρες στα σημεία εκείνα να γεμίζουν, προκειμένου να μην χάνεται χρόνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.