ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από το ξέσπασμα της μεγάλης φωτιάς στο νοσοκομείο Παπανικολάου (βίντεο)

Τραγικός απολογισμός από τη φωτιά με δύο νεκρούς

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο από το ξέσπασμα της μεγάλης φωτιάς στο νοσοκομείο Παπανικολάου (βίντεο)

Νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου το πρωί της Τετάρτης 6 Απριλίου με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook ο φύλακας του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βαγγέλης Χριστοφορίδης, καταγράφεται η μεγάλη έκταση της φωτιάς που ξέσπασε στον θάλαμο 206 της πτέρυγας Covid-19 του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης από τον θάλαμο 206, του δεύτερου ορόφου της Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παπανικολάου, που λειτουργεί ως μονάδα COVID-19 άφησε πίσω της δύο νεκρούς.

Έναν 79χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος αλλά και έναν 52χρονο, ο οποίος μετά από εισαγωγή του στη ΜΕΘ ως πολυεγκαυματίας, εξέπνευσε εχθές τα ξημερώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.