ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κίνα προς Αμερικανούς: «Να διατηρείτε 14 ημερών προμήθειες φαρμάκων, εμφιαλωμένου νερού και τροφής»

Τρομακτική ανακοίνωση - Οι ΗΠΑ φοβούνται υγειονομική κατάρρευση της Κίνας

Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κίνα προς Αμερικανούς: «Να διατηρείτε 14 ημερών προμήθειες φαρμάκων, εμφιαλωμένου νερού και τροφής»

Μία περίεργη και τρομακτική ανακοίνωση εξέδωσε η αμερικανική Πρεσβεία στην Κίνα με την οποία στην οποία καλούσε τους Αμερικανούς πολίτες στην κινεζική επικράτεια να «διατηρούν 14 ημέρες προμήθεια φαρμάκων, εμφιαλωμένου νερού και τροφής για τον εαυτό σας και τα μέλη του το νοικοκυριό τους»!

Προφανώς οι ΗΠΑ δεν βλέπουν κάποια αποκλιμάκωση αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνει η Κίνα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Αντίθετα, θεωρούν ότι αυτά τα μέτρα θα ενταθούν, μαζί με τα κρούσματα, και οι πολυήμερες καραντίνες είναι εξαιρετικά πιθανές.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των Αμερικανών πολιτών στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε ενεργά και βοηθάμε τους πολίτες μας που αντιμετωπίζουν προκλήσεις που σχετίζονται με την πρόσφατη αύξηση των μολύνσεων από τον COVID-19 στην Κίνα».

Η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ

Οι αρχές της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (ΛΔΚ) έχουν επεκτείνει τους περιορισμούς πρόληψης και τα μέτρα ελέγχου του COVID-19 καθώς εμφανίζονται επιδημίες.

Αυτά τα μέτρα μπορεί να περιλαμβάνουν καραντίνες κατοικιών, μαζικές δοκιμές, κλείσιμο, διακοπές μεταφοράς, lockdown και πιθανό χωρισμό της οικογένειας», αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε από την Πρεσβεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.