ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον εισαγγελέα το πόρισμα για το θάνατο του στρατιώτη στη Σπάρτη

Στον εισαγγελέα το πόρισμα για το θάνατο του στρατιώτη στη Σπάρτη

Eξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου στρατιώτη από πνευμονία στη Σπάρτη. Το αποτέλεσμα της δοικητικής εξέτασης που έγινε αποδίδει ευθύνες που έχουν να κάνουν με “ολιγωρία στην αντιμετώπιση του περιστατικού”. Η έρευνα υποβλήθηκε στον ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχο ο οποίος άμεσα την προώθησε σε εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Η υπόθεση του νεαρού στρατιώτη, ο οποίος προσβλήθηκε από πνευμονία, έχει συγκλονίσει το στράτευμα. Ο νεαρός ταλαιπωρείτο επί 10ήμερο από τα συμπτώματα της ασθένειας, σ΄ ένα στρατόπεδο -της Σπάρτης- στο οποίο υπήρχε ένας μόνο ιατρός. Όταν τελικά αποφασίστηκε η μεταφορά του στο 401 ΓΣΝ ,αυτή έγινε όχι με ασθενοφόρο αλλά με λεωφορείο! Ο νεαρός στρατιώτης κατέληξε στο 401. 

Από τους 817 νεοσύλλεκτους που είχαν παρουσιαστεί μαζί με τον άτυχο νεαρό 260 αρρώστησαν. Οκτώ απ΄ αυτούς προσβλήθηκαν από πνευμονία σύμφωνα με το πόρισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.