ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρωσικές δυνάμεις: «Μισθοφόροι από δυτικές χώρες έχουν ξεκινήσει και φτάνουν στο Χάρκοβο»

Αναφέρει και μετακινήσεις στελεχών του τάγματος Αζόφ

Ρωσικές δυνάμεις: «Μισθοφόροι από δυτικές χώρες έχουν ξεκινήσει και φτάνουν στο Χάρκοβο»

Μισθοφόροι από τη Γαλλία και τη Γεωργία, καθώς και μαχητές από την παράνομη στη Ρωσία τρομοκρατική παραστρατιωτική ομάδα Ρωσικού Εθελοντικού Σώματος έφτασαν στο Χάρκοβο, δήλωσε στο TASS ο Sergey Lebedev εκπρόσωπος της περιοχής του Μπέλγκοροντ.

«Νέες ομάδες μισθοφόρων έχουν φτάσει στο Kharkiv συμπεριλαμβανομένων ενόπλων από το τάγμα της Τσετσενίας, από τη Γεωργία και τη Γαλλία, καθώς και από το Ρωσικό Σώμα Εθελοντών», είπε.

Επίσης υπήκοοι των χωρών της Βαλτικής, της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Ρουμανίας είναι μεταξύ των μισθοφόρων.

Σύμφωνα με τον Lebedev, έχουν φέρει μαζί στρατιωτικό υλικό και πυρομαχικά.

Ο αριθμός τους είναι ίδιος με αυτόν που ήταν στις αρχές του φθινοπώρου του 2022.

Οι ρωσικές αρχές επισημαίνουν ότι αυτό το σήμα δεν μπορεί να αγνοηθεί, καθώς οι μισθοφόροι ενδέχεται να επιτεθούν στη ρωσική περιοχή Belgorod.

Μια παρόμοια «εισροή μισθοφόρων» έχει επίσης παρατηρηθεί στο Sumy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ο Lebedev είπε ότι ένας μεγάλος αριθμός στρατιωτών από τον νεοναζιστικό σχηματισμό του Azov βρίσκεται ήδη στο Χάρκοβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.