ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Ελβετία μεταβαίνει ο Ν.Δένδιας – Θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη για την Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας

Θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην Ελβετία μεταβαίνει ο Ν.Δένδιας – Θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη για την Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα μεταβεί αύριο Δευτέρα, 4 Ιουλίου στο Λουγκάνο της Ελβετίας προκειμένου να συμμετάσχει στο δείπνο εργασίας των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη Διάσκεψη για την Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας (Ukraine Recovery Conference).

Στην εν λόγω Διάσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν Πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί περίπου 40 χωρών, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και η γενική γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στόχος της Διάσκεψης, μεταξύ άλλων, είναι η έμπρακτη εκδήλωση αλληλεγγύης στην Ουκρανία προκειμένου να αποφευχθούν κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις καθώς και η κατάρτιση μακροπρόθεσμων σχεδίων ανασυγκρότησης της χώρας, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πέμπτη Διάσκεψη που λαμβάνει χώρα, αλλά λόγω της ρωσικής επέμβασης είναι η πρώτη με την ανωτέρω ονομασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προηγούμενες τέσσερις (Λονδίνο 2017, Κοπεγχάγη 2018, Τορόντο 2019 και Βίλνιους 2021), είχαν τον τίτλο Διάσκεψη για τη Μεταρρύθμιση της Ουκρανίας (Ukraine Reform Conference).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.