ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθησαν ηγετικό στέλεχος και μέλη του «Ρουβίκωνα»

Ταυτοποιήθηκαν ότι συμμετείχαν σε επίθεση σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία πριν τα επεισόδια του Νέου Ηρακλείου

Συνελήφθησαν ηγετικό στέλεχος και μέλη του «Ρουβίκωνα»

Συνελήφθησαν από την αστυνομία ηγετικό στέλεχος και άλλα τρία μέλη του «Ρουβίκωνα».

Πρόκειται για την γνωστή αναρχική… συλλογικότητα.

Η σύλληψη έγινε για συμμετοχή σε επίθεση σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας, πριν πραγματοποιηθεί το περιστατικό στο Νέο Ηράκλειο με τον τραυματισμό της 16χρονης, είχαν πραγματοποιήσει επίθεση στην καφετέρια προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, 15 άτομα, αφού στάθμευσαν δίκυκλα οχήματα σε περιοχή της Νέας Ιωνίας, κατευθύνθηκαν πεζή στο κατάστημα όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκάλεσαν φθορές με τα χέρια τους και πτυσσόμενο γκλοπ που έφερε ο ένας εξ αυτών, ενώ τραυματίστηκαν και 2 άτομα που παρευρίσκονταν στο χώρο.

Αμέσως μετά το περιστατικό οι δράστες ανέβηκαν σε μηχανάκια και προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο.

Στη συνέχεια τα στάθμευσαν, ωστόσο εντοπίστηκαν από την τροχαία και κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τα μέλη του Ρουβίκωνα από κάμερες ασφαλείας και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.