Αποκαλύψεις από τον πατέρα του 29χρονου νεκρού συγκυβερνήτη: «Είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση σε Phantom λόγω βλάβης» (upd)

«Μου έλεγε δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα πεθάνω» λέει ο πατέρας του

Αποκαλύψεις από τον πατέρα του 29χρονου νεκρού συγκυβερνήτη: «Είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση σε Phantom λόγω βλάβης» (upd)

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, του συγκυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους Phantom F-4 που κατέπεσε στην Ανδραβίδα, ο οποίος και βρήκε τραγικό θάνατο.

Όπως είπε ο πατέρας του ηρωικού συγκυβερνήτη του μοιραίου μαχητικού αεροσκάφους, «προ διμήνου περίπου, ήταν εκείνος κυβερνήτης και νομίζω ήταν μετά από κάποια αναχαίτιση, καθώς δεν μου έλεγε πληροφορίες, το αεροπλάνo, ίδιο Phantom χάλασε πάνω από την Κρήτη και έκανε αναγκαστική προσγείωση. Επέστρεψε μετά από τρεις ημέρες».

«Δέκα χρόνια πιλότος, ήταν το πρώτο ανησυχητικό δείγμα για εμένα. Κάθε φορά που πετούσε, ειδικά βράδυ, δεν μπορούσα να ησυχάσω» πρόσθεσε ο ίδιος.

Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν, ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ήταν ταμένος στο να γίνει πιλότος».

«Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα – είχα να τον δω πέντε μήνες – μου λέει “όλα καλά”, του λέω “πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος”. Όχι μου λέει, “έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα”. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει» είπε βουρκωμένος ο πατέρας του, Κώστας Τουρουτσίκας.

Η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα και τα δυο αδέρφια του νεκρού πιλότου δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 29χρονου πιλότου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.