ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τήνος: Χειροπέδες σε 14χρονο για πορνογραφία ανηλίκων – Βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες 15χρονης στο κινητό του

Στη συνέχεια συνελήφθη η 39χρονη μητέρα του, καθώς και ο 57χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Τήνος: Χειροπέδες σε 14χρονο για πορνογραφία ανηλίκων – Βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες 15χρονης στο κινητό του

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας έφηβος ηλικίας 14 ετών, καθώς συνελήφθη στην Τήνο, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στο κινητό του 14χρονου βρέθηκαν τρεις γυμνές φωτογραφίες 15χρονης.

Στη συνέχεια συνελήφθη η 39χρονη μητέρα του, καθώς και ο 57χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ωστόσο, ύστερα από έρευνες στο σπίτι του 14χρονου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 39χρονης για παράβαση του νόμου περί όπλων και φωτοφολίδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.