ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το Ισραήλ είναι έτοιμο να στείλει όπλα στην Ουκρανία: «Θα πάρουμε μια πιο επιθετική θέση απέναντι στη Ρωσία»

Πολιτικός του Ισραήλ κατηγορεί την Μόσχα για εμπλοκή στα εσωτερικά ζητήματα αλλά δεν αναφέρει στοιχεία

Το Ισραήλ είναι έτοιμο να στείλει όπλα στην Ουκρανία: «Θα πάρουμε μια πιο επιθετική θέση απέναντι στη Ρωσία»

Η θέση του Ισραήλ απέναντι στη Ρωσία θα γίνει πιο επιθετική, λέει ο Amir Weightman, εκπρόσωπος του ισραηλινού κυβερνώντος κόμματος Likud που μιλά για εμπλοκή της Μόσχας στα εσωτερικα΄της χώρας χωρίς όμως να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο!

Μήπως οι πιέσεις από τις ΗΠΑ αναγκάζουν το Τελ Βαίβ να βρει τρόπους να δικαιολογήσει την αποστολή όπλων στο Κίεβο;

Νωρίτερα, ο μόνιμος αντιπρόσωπος του Ισραήλ στον ΟΗΕ Gilad Erdan δήλωσε σε συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης ότι το Ισραήλ εργάζεται για να παράσχει στην Ουκρανία συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης για επιθέσεις πυραύλων και επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Σύμφωνα με τον Whiteman, ο οποίος μίλησε στο Business Insider, η δήλωση του Ισραήλ δεν έγινε ξαφνικά.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, προηγήθηκε της έναρξης των διαπραγματεύσεων στη Μόσχα μεταξύ ηγετικών παλαιστινιακών φατριών στο πλαίσιο μιας διαπαλαιστινιακής συνάντησης για την διευθέτηση στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Ισραηλινός πολιτικός είπε ότι η Ρωσία φέρεται να εμπλέκεται σε όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ, αλλά παραδέχτηκε ότι το επίπεδο της εμπλοκής της είναι ασαφές.

«Το Ισραήλ θα πάρει μια πιο επιθετική θέση απέναντι στη Ρωσία», τόνισε ο Whiteman.

Κατά τη γνώμη του Amir Weightman, η δήλωση για τα συστήματα είναι «μόνο η αρχή» των υποχρεώσεων του Ισραήλ έναντι της Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πολιτικός επεσήμανε επίσης ότι εάν η κλιμάκωση της παλαιστινιο-ισραηλινής σύγκρουσης τελειώσει πριν από τη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας, «τα ισραηλινά όπλα θα βρουν τον δρόμο τους προς την Ουκρανία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.