ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το βίντεο από την πρώτη πτήση του τουρκικού εκπαιδευτικού

Το βίντεο από την πρώτη πτήση του τουρκικού εκπαιδευτικού

Θριαμβευτική όπως  μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι στην τουρκική αεροπορική βιομηχανία ΤΑΙ στον πιλότο του Hurkus του πρώτου τουρκικού εκπαιδευτικού  αεροσκάφους.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου και είχε διάρκεια 30 λεπτών και έγινε στο Kazan όπου και οι εγκαταστάσεις του κέντρου πτητικών δοκιμών της ΤΑΙ. Βάβαια τέτοιες σκηνές μοπιραία προκαλούν μελαγχολικές συγκρίσεις με την ΕΑΒ όπου αν και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1975 σχεδόν 10 χρόνια νωρίτερα από την ΤΑΙ που ιδρύθηκε το 1984 εντούτοις όχι μόνο κάλυψε το χαμένο έδαφος ταχύτατα αλλά σήμερα θεωρείται μια εκ των προηγμένων αεροπορικών βιομηχανιών στον κόσμο, όπου εκτός του εκπαιδευτικού θα κατασκευάζει και μέρη του υπερσύγχρονου μαχητικού F-35.

Αντίθετα η ΕΑΒ κτυπημένη «βάναυσα» από κομματικές διοικήσεις, από την αδιαφορία των κυβερνώντων βρίσκεται πλέον σε τροχιά συνολικής απαξίας όπως και το σύνολο της αμυντικής βιομηχανίας.   Αυτά συμβαίνουν όμως σε χώρες που δεν έχουν όραμα για το μέλλον σε αντίθεση με τη γείτονα η οποία και όραμα έχει και να το υλοποιεί ξέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.