Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε οκταώροφο κτίριο – Βίντεο ντοκουμέντο (φωτό)

Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε οκταώροφο κτίριο – Βίντεο ντοκουμέντο (φωτό)

Κτίριο οκτώ ορόφων κατέρρευσε πριν από λίγο στην περιοχή Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης μεταξύ Μάλτεπε και Πεντίκ.

Υπάρχουν τραυματίες, ενώ τέσσερα ατομα αγνοούνται.

Σύμφωνα με την Daily Sabah, ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για δυο νεκρούς, ενώ αναφέρει ότι υπάρχουν φόβοι για πολλούς εγκλωβισμένους. Σύμφωνα με το NTV το κτίριο είχε 14 διαμερίσματα με συνολικά 43 ενοίκους και υπάρχουν φόβοι ότι κάποιοι δεν πρόλαβαν να βγουν.

Γίνεται προσπάθεια να διασώσουν τους 4 εγκλωβισμένους. Κάτω από τα ερείπια μία γυναίκα βγήκε τραυματισμένη έπειτα από μία ώρα.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η κατάρρευση του κτιρίου προκλήθηκε από έκρηξη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον διοικητή της περιφέρειας, κατέρρευσε λόγω της παλαιότητάς του.

«Στο υπόγειο του κτιρίου λειτουργούσε υφαντουργείο, όπου εργάζονταν 15 με 20 άτομα. Στο κτίριο διέμεναν 24 άνθρωποι. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για την κατάστασή τους. Δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι νεκροί. Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν σημειώθηκε έκρηξη, το κτίριο έπεσε από μόνο του, επειδή ήταν πολύ παλιό», σημείωσε ο διοικητής στο NTV.

Η εφημερίδα Τζουμχουριέτ έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από την στιγμή της κατάρρευσης!

https://twitter.com/cumhuriyetgzt/status/1093160266714501120


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, αυτό είναι το κτίριο που κατέρρευσε:

https://twitter.com/Sabah/status/1093143179510116352


https://twitter.com/msert__/status/1093144027589951488



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.