ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γενς Στόλτενμπεργκ: «Εκτιμώ τις προσπάθειες του Ρ.Τ.Ερντογάν για να βρεθεί λύση στην υπόθεση των σιτηρών της Ουκρανίας»

Τι ανέφερε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες

Γενς Στόλτενμπεργκ: «Εκτιμώ τις προσπάθειες του Ρ.Τ.Ερντογάν για να βρεθεί λύση στην υπόθεση των σιτηρών της Ουκρανίας»

Μιλώντας στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες, ο Γενικός Γραμματέας του οργανισμού και γνωστός φιλότουρκος Γενς Στόλτενμπεργκ προχώρησε σε εγκωμιαστικά  σχόλια για την Τουρκία και τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ιδαίτερα.

«Εκτιμώ τις προσπάθειες της Τουρκίας και του Προέδρου Ερντογάν να βρουν μια λύση για να εξαρθούν οι ποσότητες των σιτηρών από την Ουκρανία», είπε ο  Στόλτενμπεργκ.

Παράλληλα ο γ.γ. του ΝΑΤΟ ανέφερε πως

«Εργαζόμαστε σκληρά για να βρούμε λύση αναφορικά με το ζήτημα της Φινλανδίας και της Σουηδίας και των αντιρρήσεων  της Τουρκίας».

Παράλληλα ο κ.Στόλτενμπεργκ πρόσθεσε πως η Συμμαχία αποτελείται από 30 διαφορετικούς συμμάχους και συχνά δεν υπάρχει συμφωνία σε όλα τα ζητήματα, καθώς χρειάζεται ομοφωνία και γι’ αυτό υπάρχει ανάγκη για «κάποιο χρόνο».

Ο κ. Στόλτενμπεργκ επισήμανε επίσης ότι δεν μπορεί να πει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να υπάρξει συμφωνία σχετικά με την αίτηση για ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ τονίζοντας ωστόσο ότι ο στόχος του είναι να υπάρξει συμφωνία το συντομότερο δυνατόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.