ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο παραλήρημα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «H Ανατολία θα παραμείνει η αιώνια τουρκική πατρίδα»

Μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο, και άλλοι συνεργάτες του επιχείρησαν την αναβίωση του νεο-οθωμανικού οράματος

Νέο παραλήρημα από τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «H Ανατολία θα παραμείνει η αιώνια τουρκική πατρίδα»

Στα γνωστά εθνικιστικά του παραληρήματα και τους μεγαλοϊδεατισμούς επέστρεψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες μετά την επανεκλογή του, για να στείλει ένα μήνυμα για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο, και άλλοι συνεργάτες του επιχείρησαν την αναβίωση του νεο-οθωμανικού οράματος, όπως ο Σουλεϊμάν Σοϊλού με την πρωινή προσευχή στην Αγία Σοφία και ο αρχηγός του Εθνικιστικού Κόμματος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο Ερντογάν έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter: «Χαιρετίζω την 570η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, που έχει χαραχθεί στην ιστορία και επισφραγίζει το γεγονός ότι η Ανατολία θα συνεχίσει να είναι η αιώνια τουρκική πατρίδα».

«Θα θυμάμαι για πάντα τον Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ Χαν και τον ηρωικό στρατό του, ο οποίος άνοιξε και έκλεισε μια εποχή» πρόσθεσε δε αναφερόμενο στον Μωάμεθ τον Πορθητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.