ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Τάσος Μπακασέτας στο πλευρό των πληγέντων του φονικού σεισμού της Τουρκίας (φωτό-βίντεο)

Ο Έλληνας σταρ αγόρασε μία συλλεκτική φανέλα αφιερωμένη σ' εκείνον από τον περσινό θρίαμβο της Τράμπζονσπορ

Ο Τάσος Μπακασέτας στο πλευρό των πληγέντων του φονικού σεισμού της Τουρκίας (φωτό-βίντεο)

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές τα τελευταία χρόνια στη Superlig και σε αυτές τις δύσκολες ώρες με το σεισμό στην Τουρκία, θέλησε να στηρίξει κι αυτός με τη σειρά του τους πληγέντες.

Ένας οπαδός της ομάδας του, της Τράμπζονσπορ, έβγαλε σε δημοπρασία μία συλλεκτική φανέλα του Τάσου Μπακασέτα και ο ίδιος ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας την αγόρασε, για να δοθούν τα χρήματα σε όσους έχει “χτυπήσει” ο φονικός σεισμός στην Τουρκία.

Η φανέλα ήταν από την περσινή πρωταθληματική πορεία της Τραμπζονσπόρ στην τουρκική Superlig, όπου ο Μπακασέτας οδήγησε με φοβερές εμφανίσεις την ομάδα της Τραπεζούντας μέχρι τον τίτλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.