ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Οι Ρώσοι τουρίστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν κάρτες στην Τουρκία και να πληρώνουν με αυτές

«Θα μπορούν να κάνουν και ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ»

Οι Ρώσοι τουρίστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν κάρτες στην Τουρκία και να πληρώνουν με αυτές

Μια εφαρμογή έγινε διαθέσιμη στους Ρώσους τουρίστες που τους επιτρέπει να εκδίδουν μια εικονική κάρτα του τουρκικού συστήματος πληρωμών Troy για να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες στη χώρα, καθώς και να κάνουν ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜ, γράφει η Kommersant.

«Η εφαρμογή Letim εμφανίστηκε στα καταστήματα εφαρμογών AppStore και PlayMarket, με τη βοήθεια των οποίων οι Ρώσοι τουρίστες θα μπορούν να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες, καθώς και να κάνουν ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ στην Τουρκία (με χρήση κωδικού QR)»,  σημειώνει το άρθρο.

Μπορείτε να αναπληρώσετε την εικονική κάρτα του τουρκικού συστήματος πληρωμών Troy μέσω του SBP (250 χιλιάδες λίρες το μήνα, σχεδόν 850 χιλιάδες ρούβλια).

Μπορείτε να επιστρέψετε χρήματα σε λογαριασμό σε ρωσική τράπεζα μόνο μεταφέροντας ολόκληρο το υπόλοιπο σε μια εικονική κάρτα.

Όπως αναφέρεται:

Για να εγγραφείτε στην εφαρμογή, χρειάζεστε ψηφιακή σάρωση του διαβατηρίου σας. Ο προγραμματιστής της υπηρεσίας υπόσχεται να προσθέσει σύντομα τη δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών χρησιμοποιώντας δεδομένα εικονικής κάρτας.

Η ανέπαφη πληρωμή θα είναι διαθέσιμη σε περίπου δύο μήνες. Είναι αδύνατο να λάβετε φυσική κάρτα από το σύστημα πληρωμών Troy, καθώς στον πελάτη ανοίγει ηλεκτρονικό πορτοφόλι στο Letim και όχι λογαριασμός σε τουρκική τράπεζα.

Η Κεντρική Τράπεζα υποστήριξε πρωτοβουλίες με στόχο την παροχή της δυνατότητας πληρωμών χωρίς μετρητά στους Ρώσους.

Διευκρινίζεται ότι από τις 6 Ιουνίου, ένας από τους μεγαλύτερους πιστωτικούς οργανισμούς στην Τουρκία, η Denizbank, άρχισε να χρεώνει χρήματα από τους λογαριασμούς τους χωρίς προειδοποίηση, πελάτες από τη Ρωσία παραπονέθηκαν για τις ενέργειες τραπεζιτών στα κανάλια Telegram για ταξιδιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ορισμένοι Ρώσοι αντιμετώπισαν αυτόματο κλείσιμο λογαριασμών σε δολάρια και ευρώ. Σύμφωνα με τη συμφωνία με την τράπεζα, το μηνιαίο τέλος συντήρησης δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 36 τουρκικές λίρες ή τα 140 ρούβλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.