Προσφορά: Ένα εισιτήριο, δύο αγώνες...

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Μ.Νετανιάχου θα πάρει το μάθημα που του αξίζει»

Το μήνυμά του για τη Γιορτή των Θυσιών που γιορτάζεται σήμερα (27/5) έξω από το Μεγάλο Τζαμί Τσάμλιτζα

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Μ.Νετανιάχου θα πάρει το μάθημα που του αξίζει»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μήνυμά του για τη Γιορτή των Θυσιών (Εΐντ αλ-Αντχά), που γιορτάζεται σήμερα (27/5) έξω από το Μεγάλο Τζαμί Τσάμλιτζα της Κωνσταντινούπολης, τόνισε πώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα πάρει το μάθημα που του αξίζει.

Μετά τη συμμετοχή του στην προσευχή για τη Γιορτή των Θυσιών, ο Τούρκος πρόεδρος απηύθυνε μήνυμα ενότητας προς τους πιστούς και ευχήθηκε υγεία και ομόνοια στον μουσουλμανικό κόσμο.

«Είθε ο Αλλάχ να μας αξιώσει να φτάσουμε σε πολλές ακόμη γιορτές με υγεία, ευημερία και αγαλλίαση. Είθε η ενότητά μας και η συνοχή μας να είναι αιώνιες.

Αυτή η ενότητα και η αλληλεγγύη να συνεχιστούν, αν θέλει ο Θεός, μέχρι την Ημέρα της Κρίσης», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ιδιαίτερα αιχμηρό τόνο, ο Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε προσωπικά στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το τέμενος, δήλωσε:

«Όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη και στη Γάζα αποτελούν για εμάς σε αυτή τη γιορτή μια ξεχωριστή στάση και μια ξεχωριστή δοκιμασία.

Πιστεύω ότι αυτός ο τύραννος που λέγεται Νετανιάχου θα πάρει το μάθημα που του αξίζει απέναντι στους μουσουλμάνους του κόσμου.

Ελπίζουμε να δούμε αυτή την αντίδραση το συντομότερο δυνατό και να τη ζήσουμε όλοι μαζί. Περιμένουμε 4 έως 5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι να το βιώσουν προσωπικά. Είθε ο Θεός να είναι βοηθός και συμπαραστάτης μας. Η Γιορτή των Θυσιών να γίνει αφορμή για την ενότητα του ισλαμικού κόσμου».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.