ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σεισμός στην Τουρκία: Φοιτητής ζήτησε να απεγκλωβίσουν πρώτα τη γάτα του

Οι διασώστες τον εντόπισαν 5 μέρες μετά τον σεισμό

Σεισμός στην Τουρκία: Φοιτητής ζήτησε να απεγκλωβίσουν πρώτα τη γάτα του

Συγκινεί η ιστορία ενός ακόμα απεγκλωβισμού στην Τουρκία, καθώς πρωταγωνίστρια της διάσωσης ήταν μια γάτα. 

Συγκεκριμένα, τέσσερις μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία ένας φοιτητής απεγκλωβίστηκε από το διαμέρισμά του στην Αντιόχεια, αφού απαίτησε να σωθεί πρώτα η γάτα του, η Τσιλέκ.

Ο 20χρονος Κερέμ Τσετίν εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του σπιτιού του κατά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, αλλά ο ίδιος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία, αφού περιορίστηκε σε έναν στενό χώρο παρέα με την Τσιλέκ (που στα ελληνικά σημαίνει φράουλα).

Όταν οι διασώστες τον εντόπισαν 5 μέρες μετά τον σεισμό ο φοιτητής της Ιατρικής ζήτησε να βγει πρώτα η Φράουλα, που ο ίδιος την είχε τυλίξει σε μια κουρτίνα.

Στο βίντεο από τη διάσωση φαίνεται η γατούλα να γαντζώνεται από την κουρτίνα, αλλά ακολουθεί ήρεμα τον διασώστη της, ενώ κοιτά φοβισμένη γύρω της.

Χρειάστηκαν άλλες πέντε ώρες μέχρι ο Κερέμ να καταφέρει να απεγκλωβιστεί, ενώ νοσηλεύτηκε και στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.