ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ.Ερντογάν για τη Συρία: Δεν θα τελειώσει ο αγώνας μας αν δεν εξασφαλίσουμε τα νότια σύνορα

«Όπως λέμε πάντα, μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Μπορούμε να έρθουμε οπουδήποτε» είπε ο Τούρκος πρόεδρος

Τ.Ερντογάν για τη Συρία: Δεν θα τελειώσει ο αγώνας μας αν δεν εξασφαλίσουμε τα νότια σύνορα

Τις διαθέσεις του για τη Συρία, έδειξε και πάλι ο Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια ομιλίας του στο πλαίσιο εορτασμού της 951ης επετείου της μάχης του Ματζικέρτ.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο πιθανής επέμβασης στη Συρία, παρά τις αντιρρήσεις που έχει εκφράσει η Μόσχα, ο Ερντογάν είπε:

«Ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο ότι ο αγώνας μας δεν θα τελειώσει μέχρι να εξασφαλίσουμε τα νότια σύνορά μας με έναν διάδρομο βάθους 30 χιλιομέτρων από τη μια άκρη στην άλλη».

«Έχουμε επίγνωση της υποκρισίας όσων μας κουνούν το δάχτυλο λέγοντας “μην το κάνετε”. Δεν λαμβάνουμε ποτέ υπόψη αυτές τις ανειλικρινείς δηλώσεις. Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις σύμφωνα με τις προτεραιότητες ασφαλείας της χώρας μας και τον δικό μας σχεδιασμό» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κατέληξε: «Όπως λέμε πάντα, μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Μπορούμε να έρθουμε οπουδήποτε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.