ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το τουρκικό ΥΠΑΜ γιορτάζει τον Αττίλα: «Τουρκική πατρίδα η Κύπρος»

48 χρόνια η πληγή που δεν κλείνει

Το τουρκικό ΥΠΑΜ γιορτάζει τον Αττίλα: «Τουρκική πατρίδα η Κύπρος»

Ανήμερα της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο, εισβολής που κρατάει 48 χρόνια, και οι γείτονες που οι σύμμαχοι τρέχουν πίσω τους να ικανοποιήσουν κάθε τους απαίτηση, επιμένουν να προκαλούν και να προσβάλουν το αίμα που χύθηκε στην Κύπρο μας.

Έτσι το τουρκικό υπουργείο Άμυνας… τιμώντας την εισβολή, έγραψε: «Κατά την 48η επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης στην Κύπρο, η οποία σταμάτησε τις απάνθρωπες σφαγές που έκαναν Ελληνοκύπριοι τρομοκράτες σε βάρος των Τουρκοκυπρίων, τιμούμε τους μάρτυρες και τους βετεράνους μας που πέρασαν στην αιωνιότητα, ενώ ευχόμαστε στους ήρωες υγεία, ευτυχία και  μακροζωία. Στην τουρκική πατρίδα στην Κύπρο, όπως στο παρελθόν δεν αφήσαμε κανέναν ομογενή μόνο του, έτσι και σήμερα δεν αφήνουμε και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν μόνο του»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.