ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τουρκία: Νέα διαδικτυακή εμφάνιση του Ρ.Τ.Ερντογάν (φωτο)

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ συμμετείχε σε εκδήλωση για τη «Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου»

Τουρκία: Νέα διαδικτυακή εμφάνιση του Ρ.Τ.Ερντογάν (φωτο)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση, διαδικτυακά όμως για ακόμη μια φορά. 

Όπως γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ερντογάν συμμετείχε σε εκδήλωση για τη «Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου».

Σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύονται, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται καθήμενος από το προεδρικό γραφείο του να προβαίνει σε δηλώσεις.


Επέλεξε να προχωρήσει από μία συμβολικής – για εκείνον – σημασίας τοποθεσία σε νέα υποσχεσιολογία ενώ η τουρκική οικονομία βρίσκεται σε περιδήνηση.

«Οι μέρες που θα έχουμε αρκετό πετρέλαιο για να καλύψουμε τις ανάγκες μας δεν είναι πολύ μακριά» τόνισε ο Ερντογάν από τη Γέφυρα του Βοσπόρου, που ενώνει την ευρωπαϊκή Τουρκία με την ασιατική και μετονομάστηκε σε «Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου», προς τιμήν των πολιτών που έπεσαν νεκροί τη νύχτα του πραξικοπήματος.

«Η χώρα μας θα εξοικονομήσει 286 εκατομμύρια λίρες ετησίως από τα καύσιμα και θα μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά περισσότερο από 4.000 τόνους» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε το δικό μας φυσικό αέριο και ελπίζω να ζήσουμε, στο άμεσο μέλλον, τις μέρες που θα έχουμε αρκετό πετρέλαιο για να καλύψουμε τις ανάγκες μας», πρόσεθσε δε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.